Wie is het woonbestuur?

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf personen: Alice, Femke, Iris, Julia en Puck. Samen zorgen zij ervoor dat het wonen op TWC zo comfortabel mogelijk is.

Wat doet het woonbestuur?

Wij behartigen de belangen van jullie, de bewoners richting de SSH. Dit doen we op diverse manieren. Bijvoorbeeld door te adviseren over zaken m.b.t. het complex, maar ook door voorstellen of verzoeken te doen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid extra zaken te regelen en faciliteren. Ook zijn wij een aanspreek punt als een bewoner iets wil en daar hulp bij nodig heeft, zowel organisatorisch als financieel. Dit is kan vrij breed gezien worden. Ook als een bewoner niet precies weet waar een vraag, probleem of opmerking hoort, kunnen wij diegene doorverwijzen.

Missie en Visie

De missie van het woonbestuur Tuindorp West Complex is het verzorgen van een zo fijn mogelijke woonervaring voor de bewoners. Met als speerpunten de veiligheid en samenhorigheid binnen en om het complex.

Dit probeert zij te doen door het organiseren en faciliteren van evenementen, mogelijk maken van inspraak en voorstellen te delen met de SSH en Gemeente Utrecht.

Hey! Ik ben Alice en woon sinds 3 jaar bovenaan de gele flat op ons mooie complex. Sinds 1,5 jaar zit ik in het woonbestuur waar ik als voorzitter actief ben. Ik studeer eigenlijk geneeskunde maar volg momenteel een premaster richting gezondheidsrecht in Rotterdam. Naast studie hockey ik bij USHC en ga ik graag de stad in met mijn huisgenoten.

Mijn naam is Iris en ik ben de penningmeester van het woonbestuur! Ik studeer rechten aan de UU en woon sinds januari 2021 bovenin de oranje flat. In mijn vrije tijd ben ik op een terras te vinden of kijk ik op de bank met huisgenoten foute Nederlandse tv-programma’s. Ik zet me samen met de rest van het woonbestuur al enige tijd met veel plezier in voor de bewoners van het complex en hoop jullie dan ook allen terug te zien op de borrels en activiteiten!

Mijn naam is Femke, 21 jaar en ik woon alweer 3 jaar in de oranje flat. Sinds 1,5 jaar zet ik me in voor het woonbestuur met veel plezier. Hiernaast studeer ik rechten en hou ik van dansen, lezen, gezelligheid en doe ik af en toe een lesje Rocycle. Het afgelopen jaar hebben we leuke dingen georganiseerd zoals een flunkyball toernooi en een TWC festival genaamd ‘TWCity’. Ik kijk er naar uit om de komende periode nog meer leuke dingen met het woonbestuur te ondernemen!

Mijn naam is Julia en binnen het woonbestuur hou ik me bezig met de verhuur van gereedschap en de motorstallingen. Ik studeer optometrie aan de Hogeschool Utrecht en woon sinds december 2023 in de laagbouw. Daarnaast hou ik van volleybal, feesten en gezelligheid!

Mijn naam is Puck, 22 jaar oud en ik woon inmiddels alweer meer dan twee jaar in de rode flat. Ik ben net afgestudeerd aan de HKU in de richting Spatial Design. Ik sta af en toe in de sportschool en spendeer mijn avonden graag met huisgenootjes op de bank of op de dansvloer. Hoewel ik zelf helemaal geen groene vingers heb, hou ik me binnen het woonbestuur bezig met de moestuintjes!