Wie is het woonbestuur?

Op dit moment bestaat het bestuur uit vijf personen: Alice, Femke, Iris, Julia en Luca. Samen zorgen zij ervoor dat het wonen op TWC zo comfortabel mogelijk is.

Wat doet het woonbestuur?

Wij behartigen de belangen van jullie, de bewoners richting de SSH. Dit doen we op diverse manieren. Bijvoorbeeld door te adviseren over zaken m.b.t. het complex, maar ook door voorstellen of verzoeken te doen. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid extra zaken te regelen en faciliteren. Ook zijn wij een aanspreek punt als een bewoner iets wil en daar hulp bij nodig heeft, zowel organisatorisch als financieel. Dit is kan vrij breed gezien worden. Ook als een bewoner niet precies weet waar een vraag, probleem of opmerking hoort, kunnen wij diegene doorverwijzen.

Missie en Visie

De missie van het woonbestuur Tuindorp West Complex is het verzorgen van een zo fijn mogelijke woonervaring voor de bewoners. Met als speerpunten de veiligheid en samenhorigheid binnen en om het complex.

Dit probeert zij te doen door het organiseren en faciliteren van evenementen, mogelijk maken van inspraak en voorstellen te delen met de SSH en Gemeente Utrecht.

Doelen

Ons doel voor 2021 is om hopelijk weer een leuke activiteit te kunnen organiseren, nu dit door de coronacrisis lang niet mogelijk is geweest. Ook wordt er een nieuw tijdschrift gelanceerd, die vanaf nu vier keer per jaar op de deurmat van iedere bewoner valt.